Installatie centrale verwarming

Centrale verwarming verwarmt niet enkel de woning of kantoor maar zorgt ook voor warm water.

Voor de installatie van uw centrale verwarming kan u rekenen op betrouwbaar en onafhankelijk advies.

 

Centrale verwarming met of zonder groene energie

Niet alleen voor advies bij de keuze van systeem zoals bvb (hoog rendement) gasketel, mazoutketel, warmtepomp, zonneboiler, pelletketel, ... of een combinatie,
maar ook voor de volledige installatie tot en met opstart, kan u vertrouwen op meer dan 20 jaar ervaring en continue bijscholing.


Aanpassing centrale verwarming bij renovatie

Doet u een (totaal)renovatie en overweegt u (delen van) de huidige systemen van de centrale verarming te behouden en/of uit te breiden?
Geen probleem! In veel gevallen is het mogelijk om bvb de afgiftebronnen zoals radiatoren, vloerverwarmingsnetwerk, convectoren of wandverwarming te behouden en eventueel uit te breiden, terwijl u de warmtebron(nen) vervangt.
Op deze manier kan u zonder teveel verbouwingswerken, deels of volledig, overschakelen op efficiëntere/rendabelere/groenere verwarming.

Hier bekijken we de mogelijkheden en wordt eventueel een controle uitgevoerd uitgevoerd van de bestaande leidingen/verbindingen/afgiftebronnen zodat u weet welke zaken u kan behouden en welke u best vervangt.

 

Uitbreiding centrale verwarming extra kamers

Indien gewenst is het ook mogelijk om bvb in geval van een bijbouw, de huidige ketel te behouden en de aangebouwde delen van de woning hierop aan te sluiten.

Neem zeker contact op als u de mogelijkheden wil bespreken, Kurt komt ter plaatse voor de nodige opmetingen en een beeld te scheppen van de situatie.

Ook hier kan u rekenen op betrouwbaar advies, duidelijke communicatie en een correcte offerte.