Badkamer renovatie

Badkamer renovatie groot of klein

Lekkende leiding of verkalkte leidingen, versleten douche of bad, afvoeren die aan vervanging toe zijn, de kraan die niet meer werkt zoals het hoort, of gewoon een verouderde look, die niet meer naar uw smaak is...

 

Of het nu grote of kleine werken zijn, uit noodzaak of uit goesting.

Kurt staat u bij met raad en daad om alle werken tot een goed einde te brengen.

Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe douche, een modern toilet, een stijlvol bad, of een volledig nieuwe badkamer.

 

Prijs badkamer renovatie

Van de opmeting en de offerte tot de afwerking van uw (deels) nieuwe badkamer, zorgt Kurt voor duidelijke afspraken en een heldere communicatie.
U ontvangt een concrete offerte en weet meteen welke materialen gebruikt worden, zo bent u zeker van de kwaliteit.
Dit vertaalt zich in een duidelijk projectverloop tijdens de badkamerrenovatie. Zo krijgt uw badkamer een volledig nieuwe en hedendaagse uitstraling, volledig op uw maat en volgens uw wensen.

 

Totale badkamerrenovatie: Hoe, wat, wanneer?

Voor de start van de renovatiewerken in uw badkamer, komt Kurt eerst langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken en gebeuren de nodige opmetingen. Veiligheidshalve kan ook een controle  van de leidingen, afvoeren en de warmwatervoorziening worden gedaan. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw wensen en de verkregen info, en ontvangt u een gedetailleerde offerte. Zo kunt u zich een eerste beeld vormen van de prijs en de werken.

Nadien volgt eventueel een 2de gesprek en bespreken we de offerte voor de totale renovatie van uw badkamer, en kunnen de nodige aanpassingen doorgevoerd worden en verdere details besproken worden.

 

Badkamer (deels) zelf renoveren?

Om kosten te besparen kan u gerust sommige werken zelf uitvoeren.
We bespreken graag met u welke werken u zelf doet, en welke u liever door ons laat uitvoeren.
Uiteraard kan u hier ook rekenen op ons advies zodat er achteraf geen dubbel werk moet worden gedaan en fouten kunnen worden vermeden.